A LONGi a 17. egymást követő negyedévben is megtartotta AAA bankképességi státuszát a PV ModuleTech minősítésében.

2024.5.7

A LONGi 2024 első negyedévére AAA minősítést kapott a PV-Tech PV ModuleTech bankképességi jelentésében, ezzel a vállalat már a 17. egymást követő negyedévben érte el ezt a legjobb minősítést. A következetes AAA státusz továbbra is a vállalat erős pénzügyi egészségét és stabilitását tükrözi. Továbbá ez azt mutatja, hogy a napelemes ostyák, cellák és modulok gyártója készen áll a globális napelem piac jövőjére. 

Az, hogy a LONGi 17 negyedéven keresztül képes volt fenntartani az AAA minősítést, a vállalat folyamatos innovációs törekvésén alapul. A vállalat folyamatosan jelentős összegeket fektet be a kutatás-fejlesztésbe, és együttműködik az iparág vezető partnereivel, hogy a termék- és szolgáltatásnyújtás határait feszegesse. Ez a megközelítés nemcsak a mai teljesítmény tekintetében különbözteti meg a vállalatot, hanem szilárd alapot teremt a tartós növekedéshez és a jövőbeli előrelépéshez is. 

A PV ModuleTech bankképességi minősítéséről 

A PV-Tech bankképességi jelentés minden egyes kiadásában elvégzett elemzés átfogóan értékeli a gyártókat számos kulcsfontosságú területen. Ezek a gyártási és pénzügyi szempontokra terjednek ki, beleértve az értéklánc-pozíciót, a termelési kapacitást, a globális panelszállítási profilokat, a tőkekiadásokat (capex), a K+F-kiadásokat, a pénzforgalmat, az adósságkezelést, az értékelést, a nyereségességet és a bevételi mutatókat.

Sajtóreferens

Nadine Bütow

Az Európai Kommunikációs Főigazgatóság vezetője (DG)

nadinebuetow@longi.com

 

Timo Helmke

PR-menedzser, Európa (DG)

timohelmke@longi.com